Main Page About us Our customers Contact Jobs at Regenersis Send your device
Jobs at Regenersis
> Tehnician service GSM

Work for Regenersis

Job offers

Locatia Regenersis din Bucuresti are aproximativ 200 angajati repartizati pe cele trei proiecte in derulare: Vodafone, Tom Tom si UPC, angajati dedicati livrarii unor servicii la un inalt grad de profesionalism.
Activitatea se desfasoara intr-un mediu de lucru placut, curat si bine organizat, cu o orientare evidenta catre imbunatatire continua si performanta.
Ne dorim sa fim o echipa puternica, bine conturata si orientata spre rezultate, ne dorim sa fim deschisi si flexibili in fata provocarilor pe care le avem zi de zi pentru a reusi sa satisfacem cu succes asteptarile clientilor nostri.
Daca sunteti interesat de un post anuntat vacant de compania noastra sau daca doriti doar sa va manifestati interesul pentru o anumita pozitie din companie, puteti sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra pe email la adresa:ro_resurseumane@regenersis.com
Pentru a putea gestiona mai usor candidatura dumneavoastra va rugam sa ne mentionati pozitia care v-a atras atentia si pentru care considerati ca sunteti pregatit(a). Pentru detalii accesati link-ul pozitiei vacante sau contactati-ne telefonic la 021-4041446 sau 021-4041449
Va multumim pentru interesul dumneavoastra si va dorim mult success.
Echipa Resurse Umane, Regenersis (Bucharest).
Regenersis (Buchares) SLR.
Bucharest, Bulevardul Timisoara 92, Sector 6
ROMANIA
CERTIFICATIONS:
Europa
News
Collection or service points
POS
Skip Navigation Links
Main Page